Menyang kontèn

Ja'ah, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ja'ah
Désa
Ja'ah kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Ja'ah
Ja'ah
Ja'ah kapernah ing Jawa Wétan
Ja'ah
Ja'ah
Ja'ah kapernah ing Indonesia
Ja'ah
Ja'ah
Koordhinat: 7°05′41″S 112°48′42″E / 7.09461°S 112.81169°E / -7.09461; 112.81169Koordhinat: 7°05′41″S 112°48′42″E / 7.09461°S 112.81169°E / -7.09461; 112.81169
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2017

Ja'ah iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.