Menyang kontèn

Banyubeseh, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyubeseh
Désa
Banyubeseh kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Banyubeseh
Banyubeseh
Banyubeseh kapernah ing Jawa Wétan
Banyubeseh
Banyubeseh
Banyubeseh kapernah ing Indonesia
Banyubeseh
Banyubeseh
Koordhinat: 7°04′42″S 112°49′31″E / 7.07831°S 112.8253°E / -7.07831; 112.8253Koordhinat: 7°04′42″S 112°49′31″E / 7.07831°S 112.8253°E / -7.07831; 112.8253
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2004

Banyubeseh iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.