Menyang kontèn

Kemoning, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kemoning
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°07′17″S 112°48′35″E / 7.12149°S 112.80961°E / -7.12149; 112.80961Koordhinat: 7°07′17″S 112°48′35″E / 7.12149°S 112.80961°E / -7.12149; 112.80961
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2011

Kemoning iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.