Menyang kontèn

Bajeman, Tragah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bajeman
Désa
Bajeman kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Bajeman
Bajeman
Bajeman kapernah ing Jawa Wétan
Bajeman
Bajeman
Bajeman kapernah ing Indonesia
Bajeman
Bajeman
Koordhinat: 7°07′32″S 112°50′43″E / 7.12543°S 112.84518°E / -7.12543; 112.84518Koordhinat: 7°07′32″S 112°50′43″E / 7.12543°S 112.84518°E / -7.12543; 112.84518
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTragah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.14.2013

Bajeman iku désa ing Kacamatan Tragah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.