Sibubut, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sibubut
Désa
Sibubut kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sibubut
Sibubut
Sibubut kapernah ing Jawa Kulon
Sibubut
Sibubut
Sibubut kapernah ing Indonésia
Sibubut
Sibubut
Koordhinat: 6°34′02″S 108°28′36″E / 6.56723°S 108.47674°E / -6.56723; 108.47674Koordhinat: 6°34′02″S 108°28′36″E / 6.56723°S 108.47674°E / -6.56723; 108.47674
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Sibubut iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)