Jagapura Kidul, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jagapura Kidul
Désa
Jagapura Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jagapura Kidul
Jagapura Kidul
Jagapura Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Jagapura Kidul
Jagapura Kidul
Jagapura Kidul kapernah ing Indonésia
Jagapura Kidul
Jagapura Kidul
Koordhinat: 6°33′27″S 108°25′24″E / 6.55758°S 108.42335°E / -6.55758; 108.42335Koordhinat: 6°33′27″S 108°25′24″E / 6.55758°S 108.42335°E / -6.55758; 108.42335
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Jagapura Kidul iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)