Menyang kontèn

Gegesik Kidul, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gegesik Kidul
Désa
Gegesik Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gegesik Kidul
Gegesik Kidul
Gegesik Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Gegesik Kidul
Gegesik Kidul
Gegesik Kidul kapernah ing Indonesia
Gegesik Kidul
Gegesik Kidul
Koordhinat: 6°35′07″S 108°24′48″E / 6.58537°S 108.41321°E / -6.58537; 108.41321Koordhinat: 6°35′07″S 108°24′48″E / 6.58537°S 108.41321°E / -6.58537; 108.41321
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik
Kodhe laladan
administrasi
32.09.28.2004

Gegesik Kidul iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.