Gegesik Kulon, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gegedik Kulon
Désa
Gegedik Kulon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gegedik Kulon
Gegedik Kulon
Gegedik Kulon kapernah ing Jawa Kulon
Gegedik Kulon
Gegedik Kulon
Gegedik Kulon kapernah ing Indonésia
Gegedik Kulon
Gegedik Kulon
Koordhinat: 6°34′47″S 108°25′59″E / 6.57959°S 108.43308°E / -6.57959; 108.43308Koordhinat: 6°34′47″S 108°25′59″E / 6.57959°S 108.43308°E / -6.57959; 108.43308
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Gegesik Kulon iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)