Jagapura Lor, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jagapura Lor
Désa
Jagapura Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jagapura Lor
Jagapura Lor
Jagapura Lor kapernah ing Jawa Kulon
Jagapura Lor
Jagapura Lor
Jagapura Lor kapernah ing Indonésia
Jagapura Lor
Jagapura Lor
Koordhinat: 6°31′49″S 108°26′20″E / 6.53035°S 108.43882°E / -6.53035; 108.43882Koordhinat: 6°31′49″S 108°26′20″E / 6.53035°S 108.43882°E / -6.53035; 108.43882
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Jagapura Lor iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)