Menyang kontèn

Jagapura Lor, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jagapura Lor
Désa
Jagapura Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jagapura Lor
Jagapura Lor
Jagapura Lor kapernah ing Jawa Kulon
Jagapura Lor
Jagapura Lor
Jagapura Lor kapernah ing Indonesia
Jagapura Lor
Jagapura Lor
Koordhinat: 6°31′49″S 108°26′20″E / 6.53035°S 108.43882°E / -6.53035; 108.43882Koordhinat: 6°31′49″S 108°26′20″E / 6.53035°S 108.43882°E / -6.53035; 108.43882
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik
Kodhe laladan
administrasi
32.09.28.2011

Jagapura Lor iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.