Menyang kontèn

Bayalangu Kidul, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bayalangu Kidul
Désa
Bayalangu Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul kapernah ing Indonesia
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul
Koordhinat: 6°37′32″S 108°25′20″E / 6.6256°S 108.42212°E / -6.6256; 108.42212Koordhinat: 6°37′32″S 108°25′20″E / 6.6256°S 108.42212°E / -6.6256; 108.42212
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik
Kodhe laladan
administrasi
32.09.28.2014

Bayalangu Kidul iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.