Bayalangu Kidul, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bayalangu Kidul
Désa
Bayalangu Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul kapernah ing Indonésia
Bayalangu Kidul
Bayalangu Kidul
Koordhinat: 6°37′32″S 108°25′20″E / 6.6256°S 108.42212°E / -6.6256; 108.42212Koordhinat: 6°37′32″S 108°25′20″E / 6.6256°S 108.42212°E / -6.6256; 108.42212
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Bayalangu Kidul iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)