Menyang kontèn

Gegesik Lor, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gegesik Lor
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°35′50″S 108°26′07″E / 6.59709°S 108.43515°E / -6.59709; 108.43515Koordhinat: 6°35′50″S 108°26′07″E / 6.59709°S 108.43515°E / -6.59709; 108.43515
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik
Kodhe laladan
administrasi
32.09.28.2005

Gegesik Lor iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.