Gegesik Lor, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gegesik Lor
Désa
Gegesik Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gegesik Lor
Gegesik Lor
Gegesik Lor kapernah ing Jawa Kulon
Gegesik Lor
Gegesik Lor
Gegesik Lor kapernah ing Indonésia
Gegesik Lor
Gegesik Lor
Koordhinat: 6°35′50″S 108°26′07″E / 6.59709°S 108.43515°E / -6.59709; 108.43515Koordhinat: 6°35′50″S 108°26′07″E / 6.59709°S 108.43515°E / -6.59709; 108.43515
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Gegesik Lor iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)