Jagapura Wétan, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jagapura Wétan
Désa
Jagapura Wétan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jagapura Wétan
Jagapura Wétan
Jagapura Wétan kapernah ing Jawa Kulon
Jagapura Wétan
Jagapura Wétan
Jagapura Wétan kapernah ing Indonésia
Jagapura Wétan
Jagapura Wétan
Koordhinat: 6°33′20″S 108°26′21″E / 6.5556°S 108.43924°E / -6.5556; 108.43924Koordhinat: 6°33′20″S 108°26′21″E / 6.5556°S 108.43924°E / -6.5556; 108.43924
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Jagapura Wétan iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)