Menyang kontèn

Jagapura Wétan, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jagapura Wétan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°33′20″S 108°26′21″E / 6.5556°S 108.43924°E / -6.5556; 108.43924Koordhinat: 6°33′20″S 108°26′21″E / 6.5556°S 108.43924°E / -6.5556; 108.43924
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik
Kodhe laladan
administrasi
32.09.28.2009

Jagapura Wétan iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.