Gegesik Wétan, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gegesik Wétan
Désa
Gegesik Wétan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gegesik Wétan
Gegesik Wétan
Gegesik Wétan kapernah ing Jawa Kulon
Gegesik Wétan
Gegesik Wétan
Gegesik Wétan kapernah ing Indonésia
Gegesik Wétan
Gegesik Wétan
Koordhinat: 6°34′45″S 108°25′16″E / 6.57917°S 108.42121°E / -6.57917; 108.42121Koordhinat: 6°34′45″S 108°25′16″E / 6.57917°S 108.42121°E / -6.57917; 108.42121
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Gegesik Wétan iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)