Jagapura Kulon, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jagapura Kulon
Désa
Jagapura Kulon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jagapura Kulon
Jagapura Kulon
Jagapura Kulon kapernah ing Jawa Kulon
Jagapura Kulon
Jagapura Kulon
Jagapura Kulon kapernah ing Indonésia
Jagapura Kulon
Jagapura Kulon
Koordhinat: 6°32′45″S 108°24′50″E / 6.54592°S 108.41385°E / -6.54592; 108.41385Koordhinat: 6°32′45″S 108°24′50″E / 6.54592°S 108.41385°E / -6.54592; 108.41385
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Jagapura Kulon iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)