Kedungdalem, Gegesik, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedungdalem
Désa
Kedungdalem kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kedungdalem
Kedungdalem
Kedungdalem kapernah ing Jawa Kulon
Kedungdalem
Kedungdalem
Kedungdalem kapernah ing Indonésia
Kedungdalem
Kedungdalem
Koordhinat: 6°35′07″S 108°27′18″E / 6.58529°S 108.45499°E / -6.58529; 108.45499Koordhinat: 6°35′07″S 108°27′18″E / 6.58529°S 108.45499°E / -6.58529; 108.45499
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGegesik

Kedungdalem iku désa ing Kacamatan Gegesik, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)