Pratélaning stadhion bal-balan ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing Indonésia, kapengkar stadion bal-balan kang rampung di bangun utawa wis madeg lan nembé pambangunan (prosès).Ing ngisor iki kababar pratélan stadion bal-balan ing Indonésia diurutake saka daya tampung kang nonton.

No Stadion Kapasitas Kota Kandang dari
1 Stadion Utama Gelora Bung Karno 88,306 Jakarta Tim nasional bal-balan Indonésia dan Persija Jakarta
2 Stadion Palaran 60,000 Samarinda Persisam Putra Samarinda dan tuan rumah PON 2008.
3 Stadion Gelora Bung Tomo 50,000 Surabaya
4 Stadion Utama Riau 43,923 Pekanbaru
5 Stadion Gelora Sriwijaya 40,000 Palembang Sriwijaya FC
6 Stadion Si Jalak Harupat 40,000 Bandung Persikab Kabupatèn Bandung dan Persib Bandung
7 Stadion Harapan Bangsa 40,000 Banda Acèh Persiraja Banda Acèh
8 Stadion Gelora Delta 35,000 Sidoarjo Deltras Sidoarjo
9 Stadion Manahan 35,000 Surakarta Persis Sala
10 Stadion Aji Imbut 35,000 Tenggarong Mitra Kukar
11 Stadion Sultan Agung 35,000 Bantul Persiba Bantul
12 Stadion Maguwoharjo 30,000 Sléman PSS Sléman
13 Stadion Kanjuruhan 30,000 Malang Arema Indonésia
14 Stadion Gajayana 30,000 Malang Persema Malang
15 Stadion Mattoangin 30,000 Makassar PSM Makassar
16 Stadion Mandala 30,000 Jayapura Persipura Jayapura
17= Stadion Haji Agus Salim 28,000 Padang Semen Padang FC
18= Stadion Kapten I Wayan Dipta 25,000 Gianyar Bali Persegi FC
19= Stadion Mandala Krida 25,000 Yogyakarta PSIM Yogyakarta
20= Stadion Benteng 25,000 Tangerang Persikota Tangerang dan Persita Tangerang
21= Stadion Petrokimia 25,000 Gresik Gresik United
22= Stadion Surajaya 25,000 Lamongan Persela Lamongan