Pakubuwana IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sri Susuhunan Pakubuwana IX
Pakubuwana IX
Raja Surakarta
Miyos Surakarta, 22 Dhésèmber 1830
Séda Surakarta, 16 Maret 1893
Jabatan

Radyalaksana The Emblem of Surakarta Kingdom.svg Raja Surakarta

Sri Susuhunan Pakubuwana IX utawi Radèn Mas Duksina (miyos ing Surakarta, 22 Dhésèmber 1830 – séda ing Surakarta, 16 Maret 1893 kanthi yuswa 62 taun) inggih punika raja ingkang kaping wolu wonten ing kraton Surakarta.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Pakubuwana VIII
Raja Kasunanan Surakarta
1861 - 1893
Dipunlajengaken
déning:
Pakubuwana X