Pakubuwana XII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sri Susuhunan Pakubuwana XII
Pakubuwana XII
Raja Surakarta
Miyos Surakarta, 14 April 1925
Séda Surakarta, 11 Juni 2004
Jabatan

Radyalaksana The Emblem of Surakarta Kingdom.svg Raja Surakarta

Sri Susuhunan Pakubuwana XII utawi Radèn Mas Suryaguritna (miyos ing Surakarta, 14 April 1925 – séda ing Surakarta, 11 Juni 2004 kanthi yuswa 79 taun) inggih punika raja ingkang kaping sewelas wonten ing kraton Surakarta.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Pakubuwana XI
Raja Kasunanan Surakarta
1945 - 2004
Dipunlajengaken
déning:
Pakubuwana XIII