Pakubuwana XI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sri Susuhunan Pakubuwana XI
Pakubuwana XI
Raja Surakarta
Miyos Surakarta, 1 Fèbruari 1886
Séda Surakarta, 1 Juni 1945
Jabatan

Radyalaksana The Emblem of Surakarta Kingdom.svg Raja Surakarta

Sri Susuhunan Pakubuwana XI utawi Radèn Mas Antaséna (miyos ing Surakarta, 1 Fèbruari 1886 – séda ing Surakarta, 1 Juni 1945 kanthi yuswa 59 taun) inggih punika raja ingkang kaping sedasa wonten ing kraton Surakarta.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Pakubuwana X
Raja Kasunanan Surakarta
1939 - 1945
Dipunlajengaken
déning:
Pakubuwana XII