Ngandhul, Sumberlawang, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngandhul
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
KacamatanSumberlawang
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Ngandhul, (Basa Indonésia: Ngandul), iku désa ing Kecamatan Sumberlawang, Sragèn.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Sumberlawang, Sragèn, Jawa Tengah

Désa-désa: Cepaka | Hadiluwih | Jati | Kacangan | Majapura | Ngandhul | Ngargasari | Ngargatirta | Pagak | Pendhem | Tlagatirta