Louis IX saka Perancis: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|24 April 2013}}
{{Infobox royalty
|name=Louis IX saka Perancis
|place of burial=Basilika Santo Denis, [[Paris]]
|}}
'''Louis IX''' ({{lahirmati|[[Poissy]], [[Perancis]]|25|4|1214|[[Tunis]], [[Tunisia]]|25|8|1270}}),<ref name="internet1">{{en}}[http://www.nndb.com/people/231/000092952/ Louis IX](diundhuh 12 April 2013)</ref> asring sinebut uga kanthi nama '''Santo Louis''' ([[1226]]-[[1237]]) inggih punika trah keturunan saking [[Hugues Capet]]. Louis IX lair ing [[Poissy]], ora adoh saka [[Paris]],<ref name="internet1"/> minangka putra saka [[Louis VIII saka Perancis|Louis VIII]] lan [[Blanche saka Kastilia]].<ref name="internet1"/> Piyambaké yaiku putu buyut trah kaping pitu saka [[Hugues Capet]], saéngga kalebu ing [[Wangsa Kapetia|Wangsa Capet]]. Ing jaman pamaréntahané, Louis IX kerja bareng karo parlemen Paris kanggo ngundhakaké ''profesionalisme'' ing sajroning ngedegaké hukum.
 
==Sumber==
5.490

besutan

Menu navigasi