Santo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Jroning agama Kristen, istilah Santo (kanggo wanita: Santa) iku sawijining wong sing duwé kabecikan lan suci. Istilah iki bisa dipigunakaké marang wong urip lan mati lan ditampa jroning donya agama. Santo dianggep masarakat minangka tuladha marang komunitas kepriyé awaké dhéwé sapantesé tumindak, lan carita uripé biasané dicathet minangka tuladha kanggo generasi sabanjuré.

Pirsani uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Santo&oldid=955824"