Kanonisasi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Disambig.svg
Artikel iki isiné ngenani proses santofikasi.Kanggo kagunan liya, pirsani Kanon Alkitab.

Kanonisasi arupa sawijining prosès ndadèkaké sawijining wong dadi santo lan nglibataké pambuktèn yèn kandhidat wis nglakoni urip sing layak dadi santo. Iki dilakokaké déning Katulik Roma lan Ortodoks Wétan, lan uga Ortodoks Oriental.

Pirsani uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanonisasi&oldid=829520"