Kanonisasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Artikel iki bab proses santofikasi. Bab kanonisasi Alkitab, wacanen Kanon Alkitab.

Kanonisasi arupa sawijining prosès ndadèkaké sawijining wong dadi santo lan nglibataké pambuktèn yèn kandhidat wis nglakoni urip sing layak dadi santo. Iki dilakokaké déning Katulik Roma lan Ortodoks Wétan, lan uga Ortodoks Oriental.

Pirsani uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]