Kanonisasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kanonisasi wujud siji prosès ndadèkaké siji wong dadi santo lan nglibataké pambuktèn yèn kandhidat wis nglakoni urip sing layak dadi santo. Iki dilakokaké déning Katulik Roma lan Ortodoks Wétan, lan uga Ortodoks Oriental.

Pirsani uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]