Wong Indian: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
23 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
[[nl:Indianen]]
[[nn:Amerikanske urfolk]]
[[no:Amerikanske urfolk og stammefolk]]
[[no:Indianere]]
[[nv:Bitsįʼ yishtłizhii]]
[[oc:Pòbles indigènas d'America]]
25.160

besutan

Menu navigasi