Margraten (Limburg)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gemeente Margraten
Margraten vlag.svg Margraten wapen.svg
Gendéra Margraten (Limburg) Lambang Margraten (Limburg)

LocatieMargraten.png

Margraten ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 57,7 km²
Sing ndunungi: 13.558 jiwa (1 Fèbruari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.margraten.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Harrie van Beers

Margraten iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki sing ndunungi ana 13.558 jiwa (1 Fèbruari 2008) lan ambané ana 57,7 km².