Margraten (Limburg)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gemeente Margraten
Flag of Margraten.png Coat of arms of Margraten.png
Gendéra Margraten (Limburg) Lambang Margraten (Limburg)

LocatieMargraten.png

Margraten ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 57,7 km²
Sing ndunungi: 13.558 jiwa (1 Fèbruari 2008)
Situs wèb resmi: http://www.margraten.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Harrie van Beers

Margraten iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg ing Walanda. Gemeente iki sing ndunungi ana 13.558 jiwa (1 Fèbruari 2008) lan ambané ana 57,7 km².