Kedhondhong, Pesawaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhondhong
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènPesawaran
Kode Kemendagri18.09.07 Edit the value on Wikidata
Désa/Kalurahan-

Kacamatan Kedhondhong iku kacamatan ing Kabupatèn Pesawaran provinsi Lampung. Cithakan:Kendhondhong, Pesawaran

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Pesawaran