Negeri Katon, Pesawaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Negeri Katon
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènPesawaran
Kode Kemendagri18.09.02 Edit the value on Wikidata

Negeri Katon iku kacamatan ing Kabupatèn Pesawaran provinsi Lampung.

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kabupatèn Pesawaran