Tegineneng, Pesawaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tegineneng
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KabupatènPesawaran
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri18.09.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Kapadhetan- jiwa/km²

Tegineneng iku kacamatan ing Kabupatèn Pesawaran provinsi Lampung.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Lampung
Lambang Provinsi Lampung

Kabupatèn: Lampung Kulon | Lampung Kidul | Lampung Tengah | Lampung Wétan | Lampung Lor | Kabupatèn Mesuji | Pesawaran | Kabupatèn Pringsèwu | Tanggamus | Tulang Bawang | Kabupatèn Tulang Bawang kulon | Way Kanan

Kutha: Bandar Lampung | Metro

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia