Daftar kitab suci

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kitab suci ya iku salah sijiné buku kang momot ajaran-ajaran utawa sebuah tulisan kang ndadèkaké inspirasi umat agama.

Daptar Kitab Suci[sunting | besut sumber]

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Daftar_kitab_suci&oldid=984790"