Conor McLaughlin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Conor McLaughlin
Conor McLaughlin, CZE-NIR 2019-10-14 (5).jpg
McLaughlin main kanggo timnas Irlan lor ing taun 2019
Katerangan priangga
Jeneng dawa Conor Gerard McLaughlin[1]
Tanggal lair (1991-07-26) 26 Juli 1991 (umur 29)[2]
Papan lair Belfast, Irlan Lor
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 2
Karir nom
0000–2007 Linfield
2007–2009 Preston North End
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2012 Preston North End 24 (0)
2012Shrewsbury Town (nyileh) 4 (0)
2012–2017 Fleetwood Town 172 (7)
2017–2019 Millwall 32 (1)
2019– Sunderland 21 (0)
Tim nasional
U-16 Irlan Lor 9 (0)
U-17 Irlan Lor 9 (0)
U-19 Irlan Lor 14 (1)
2010–2012 U-21 Irlan Lor 7 (0)
2011– Irlan Lor 36 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:39, 3 November 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:10, 23 September 2019 (UTC)

Conor McLaughlin (lair 26 Juli 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional retain list & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 18 Mèi 2013. p. 62. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 August 2014. Dibukak ing 18 June 2013.
  2. a b "Conor McLaughlin". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 11 December 2017.