Cepokak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cepokak
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
(unranked): Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Asterids
Ordo: Solanales
Kulawarga: Solanaceae
Marga: Solanum
Jinis: S. torvum
Jeneng binomial
Solanum torvum
Sw.

Cepokak (Solanum turvum Swartz)[1] ya iku tanduran saka suku térong-térongan (Solanaceae) kang woh lan winihé bisa digunaake kanggo sayuran utawa bumbu.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ [1]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cepokak&oldid=996603"