Candhi, Todhanan, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Candhi
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Todanan
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Candhi (cara Indonésia: Candhi) iku désa ing Kacamatan Todanan, Kabupatèn Blora Provinsi Jawa Tengah Indonésia.Désa candhi inggih punika désa kang lumayan gédhe wonten ing kacamatan Todanan punika, tlatahnipun dumunung cerak kaliyan Kabupatèn Pati ,lan wonten ing nduwur gunung manggir.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]