Menyang kontèn

Pelemsengir, Todhanan, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pelemsengir
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanTodanan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pelemsengir iku désa ing Kacamatan Todanan, Kabupatèn Blora Provinsi Jawa Tengah Indonésia

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]