Menyang kontèn

Sendhang, Todhanan, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sendhang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanTodanan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Sendhang (cara Indonésia: Sendang) iku désa ing Kacamatan Todanan, Kabupatèn Blora Provinsi Jawa Tengah Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]