Tinapan, Todhanan, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tinapan
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Todanan
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Tinapan iku désa ing Kacamatan Todanan, Kabupatèn Blora, Jawa Tengah, Indonésia. Ing désa Tinapan iki dumunung wadhuk Bentala, minangka potènsi kanggo sumber banyu irigasi pasawahan lan banyu ngombé.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]