Kajengan, Todhanan, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kajengan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanTodanan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kajengan iku désa ing Kacamatan Todanan, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]