ASWAJA TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
ASWAJA TV
Ahlussunnah wal Jama'ah Televisi
SloganThe Real Indonesian Moslem Channel
Mencari Rahmat Menuai Berkah
Negara Indonésia
BasaIndonesia
Wilayah siaran Indonésia
Diluncuraké25 Juli 2013
Sing duwéNahdhatul Ulama
Kantor pusatJakarta, Indonesia
Kasumadyan
Siaran satelit
Palapa D3932/V/15800

ASWAJA TV (singkatan sekang Ahlussunnah wal Jama'ah Televisi[1]) iku stasiun televisi kang topike Islami kang diluncurna ana ing wulan Juli 2013. Sekang jenenge, ASWAJA TV iku stasiun TV kang berbasise Islam Sunni.[2]

TV kang giyaran sekang satelit Palapa D iki molai sekang dina Kemis 25 Juli 2013 / malem 17 Ramelan 1434H pada bae karo malem Nuzulul Qur'an. Wulan Oktober 2013, ASWAJA TV molai nyiapna kanggo nekakna fitur giyaran streaming kang target pemirsane Muslim kang ana ana ing kawasan Asia lan Australia.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Siaran ujicobane, ASWAJA TV njaluk ngapura, Muslim Media News, diakses 1 Dhésèmber 2013.
  2. ASWAJA TV, Real Indonesian Moslem Channel, Muslim Media News, diakses 1 Dhésèmber 2013.
  3. Pemirsa ASWAJA TV Meningkat Pesat, Muslim Media News, diakses 1 Dhésèmber 2013.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia