AH2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jaringan dalan bebas hambatan Asia zona 2

AH2 (AH 2) iku sawijining Jaringan dalan bebas hambatan Asia zona 2 bagéan saka dalan Jaringan Dalan Gedhé Asia sing dawané 13.177 km utawa 8.230 mil wiwit saka Denpasar, Indonésia nganti Khosravi, Iran. kanthi rute kaya kasebut ing ngisor iki:

Indonésia[besut | besut sumber]

Rambu-rambu lalu lintas menyang Jaringan dalan bebas hambatan Asia zona 2 sing dumunung ing Ratchaburi, Thailand

Denpasar, BaliBanyuwangi, JawaSurabayaSurakartaSemarangCikampèk (— Bandung) — Jakarta (— Merak) (— Kreteg Selat Sundha) — Lampung, Sumatra)

Deleng uga:

Singapura[besut | besut sumber]

Deleng uga:

Malaysia[besut | besut sumber]

Johor BahruSenai LorSerembanKuala BlethokButterworthBukit Kayu Hitam

Deleng uga:

Thailand[besut | besut sumber]

Rute nasional ke 4 Thailand asal saka Sa Dao tumuju Phatthalung sabanjuré Rute ke 41 tumuju menyang Chumphon saka Rute ke 4 tumuju Bangkok saka Rute 338/Rute 9 tumuju menyang Bang Pa-in saka simpang karo AH1 tumuju menyang Tak ngliwati Rote 1 nganti ke Mae Sai.

Sa DaoHat YaiBangkokBang Pa-inNakhon SawanTakChiang RaiMae Sai

Myanmar[besut | besut sumber]

AH2 migunakaké Rute 4 tumunju menyang Meiktila sawisé iku saka arah simpang AH1 tumuju menyang Tamu

TachilekKeng TungMeiktilaMandalayTamu

India[besut | besut sumber]

MorehImphalKohimaDimapurNagaonJorabat (— Guwahati) — ShillongDawki

Banglades[besut | besut sumber]

TamabilSylhetKatchpurDhakaHatikamrulBanglabandha

India[besut | besut sumber]

Siliguri

Nepal[besut | besut sumber]

KakarbhittaPathlaiyaNarayangarhKohalpurMahendranagarBramhadev Mandi

India[besut | besut sumber]

BanbasaRampurNew DelhiAttariWagah

Pakistan[besut | besut sumber]

WagahLahoreMultanRohriQuettaTaftan

Iran[besut | besut sumber]

Road86Iran.JPGMirjavehZahedanKerman
Road71.JPG KermanAnarYazdQomSalafcheganSaveh
Road48.jpgSavehHamadanKermanshahKhosravi

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=AH2&oldid=1010239"