Lahore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mesjid Badshani nalika wengi

Lahore (basa Urdu: لاہور, basa Punjabi: لہور) arupa kutha krajan Punjab lan kutha kaloro paling gedhé ing Pakistan. Kutha iki arupa salah siji Nagara bagéyan paling wigati saka Kasultanan Mogul lan ditepungi minangka Taman Mughal.

Padunung Lahore gunggungé 10 yuta, ndadèkaké kutha kalima paling akèh padunungé ing Asia Kidul.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lahore&oldid=970505"