Lahore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Badshani nalika wengi

Lahore (basa Urdu: لاہور, basa Punjabi: لہور) wujud kutha krajan Punjab lan kutha kaloro gedhé dhéwé ing Pakistan. Kutha iki wujud salah siji Praja paling wigati saka Kasultanan Mogul lan ditepungi minangka Taman Mughal.

Padunung Lahore gunggungé 10 yuta, ndadèkaké kutha kalima paling akèh sing ndunungi Asia Kidul.