Provinsi Imperia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Imperia
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Liguria
Ibukutha Imperia
Area 1,156 km²
Populasi 204,233
Kapadhetan 176
Komunitas 67
Nomor Polisi IM
Kodhe Pos 18010-18021, 18023-18028, 18030-18031, 18033, 18035, 18037, 18039, 18100
Kodhe Telepon 0183, 0184, 0196
ISTAT 008
Presidhèn Giovanni Giuliano
Imperia posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Imperia ing Italia
Peta Imperia

Provinsi Imperia kuwi salah sawijining provinsi ing Italia. Provinsi iki jembar wewengkoné 1.156 km&sup2. Cacahing pedunung 215.591 jiwa (2005), kanthi kapadhetan 186,5 jiwa/km². Provinsi iki kapérang dadi 67 komunitas. Ibukuthané yakuwi Imperia. Provinsi iki dumunung ing region Liguria. Imperia minangka kutha paling gedhé ing region iki.

Komunitas wigati[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Bandiera della regione Liguria Italia | Province della regione Liguria Bandiera della regione Liguria
Genova | Imperia | La Spezia | Savona
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Imperia&oldid=813157"