Brunei Darussalam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Brunei infobox Brunei Darussalam iku sawijining negara ing Asia Kidul-Wétan. Ibu kuthané yaiku Bandar Seri Begawan. Negara iki nduwé pedunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana ....

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brunei_Darussalam&oldid=812624"