9 Desember

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
< Desember 2009 >
M S S R K J S
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Kalendher Setaun

9 Desember punika, dinten ingkang kaping 343 utawi 344 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 9 Desember 2009 punika dhawah dinten Rebo Legi, 21 Besar 1942 Jé Kurup Asapon (1936 - 2052 M) Windu Kuntara Lambang Windu Kulawu Tahun Jé Lambang Taun Soma Warjita (Cacing) Paarasan Aras Kembang Pancasuda Sumur Sinaba Kamarokam Demang Kandhuruwan Watak Sasi Sasi Rahayu Watak Dinten Dinten Rahayu Mangsa Kanem (VI, Maya) 9 November - 21 Desember Wuku Tambir Lintang Kuda Padangon Dangu Padéwan Brama Dina Buda (Rabu) Paringkelan Paningron Pasaran Legi Lambang Dinten Areng.
  • Tanggal 9 Desember 2010 dhawah dinten Kemis Legi, 2 Sura 1944 Bé Kurup Asapon (1936 - 2052 M) Windu Kuntara Lambang Windu Kulawu Tahun Bé Lambang Taun Buda Mahésa (mahésa) Kumarané rupa Mina Lodan Paarasan Lakuning Lintang Pancasuda Satriya Wibawa Kamarokam Satriya Pinayungan Watak Sasi Sasi Rahayu Watak Dinten Dinten Rahayu (Sumengkaning Sri) Mangsa Kanem (VI, Maya) 9 November - 21 Desember Wuku Galungan Lintang Asma Padangon Wogan Padéwan Guru Dinten Respati (Kamis) Paringkelan Wurukung Pasaran Legi Lambang Dinten Kidang.[1]

Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

8 Desember9 Desember10 Desember
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 9 Desember ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=9_Desember&oldid=804287"