24 Desember

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

24 Desember punika, dinten ingkang kaping 358 utawi 359 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 24 Desember ing Wikimedia Commons.
23 Desember - 24 Desember - 25 Desember
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=24_Desember&oldid=804304"