26 Desember

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

26 Desember punika, dinten ingkang kaping 360 utawi 361 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]


Wiyosan[sunting | sunting sumber]


Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]


Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

25 Desember - 26 Desember - 27 Desember
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 26 Desember ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=26_Desember&oldid=804245"