Wandhanpura, Bululawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wandhanpura
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWandanpuro
Wandhanpura kapernah ing Kabupatèn Malang
Wandhanpura
Wandhanpura
Wandhanpura kapernah ing Jawa Wétan
Wandhanpura
Wandhanpura
Wandhanpura kapernah ing Indonésia
Wandhanpura
Wandhanpura
Koordhinat: 8°04′27″S 112°38′05″E / 8.07412°S 112.63482°E / -8.07412; 112.63482Koordhinat: 8°04′27″S 112°38′05″E / 8.07412°S 112.63482°E / -8.07412; 112.63482
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBululawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.14.2008

Wandhanpura iku désa ing Kacamatan Bululawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)