Kasembon, Bululawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kasembon
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKasembon
Kasembon kapernah ing Kabupatèn Malang
Kasembon
Kasembon
Kasembon kapernah ing Jawa Wétan
Kasembon
Kasembon
Kasembon kapernah ing Indonésia
Kasembon
Kasembon
Koordhinat: 8°05′13″S 112°40′06″E / 8.08699°S 112.66845°E / -8.08699; 112.66845Koordhinat: 8°05′13″S 112°40′06″E / 8.08699°S 112.66845°E / -8.08699; 112.66845
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBululawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.14.2013

Kasembon iku désa ing Kacamatan Bululawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)