Sempalwadhak, Bululawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sempalwadhak
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSempalwadak
Sempalwadhak kapernah ing Kabupatèn Malang
Sempalwadhak
Sempalwadhak
Sempalwadhak kapernah ing Jawa Wétan
Sempalwadhak
Sempalwadhak
Sempalwadhak kapernah ing Indonésia
Sempalwadhak
Sempalwadhak
Koordhinat: 8°03′54″S 112°38′40″E / 8.06492°S 112.64455°E / -8.06492; 112.64455Koordhinat: 8°03′54″S 112°38′40″E / 8.06492°S 112.64455°E / -8.06492; 112.64455
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBululawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.14.2009

Sempalwadhak iku désa ing Kacamatan Bululawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)