Krebet, Bululawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Krebet
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKrebet
Krebet kapernah ing Kabupatèn Malang
Krebet
Krebet
Krebet kapernah ing Jawa Wétan
Krebet
Krebet
Krebet kapernah ing Indonésia
Krebet
Krebet
Koordhinat: 8°06′20″S 112°38′26″E / 8.10545°S 112.6406°E / -8.10545; 112.6406Koordhinat: 8°06′20″S 112°38′26″E / 8.10545°S 112.6406°E / -8.10545; 112.6406
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBululawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.14.2004

Krebet iku désa ing Kacamatan Bululawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)