Kasri, Bululawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kasri
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKasri
Kasri kapernah ing Kabupatèn Malang
Kasri
Kasri
Kasri kapernah ing Jawa Wétan
Kasri
Kasri
Kasri kapernah ing Indonésia
Kasri
Kasri
Koordhinat: 8°06′39″S 112°40′44″E / 8.11084°S 112.67897°E / -8.11084; 112.67897Koordhinat: 8°06′39″S 112°40′44″E / 8.11084°S 112.67897°E / -8.11084; 112.67897
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBululawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.14.2002

Kasri iku désa ing Kacamatan Bululawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)