Sukanala, Bululawang, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sukanala
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukonolo
Sukanala kapernah ing Kabupatèn Malang
Sukanala
Sukanala
Sukanala kapernah ing Jawa Wétan
Sukanala
Sukanala
Sukanala kapernah ing Indonésia
Sukanala
Sukanala
Koordhinat: 8°06′48″S 112°36′38″E / 8.11337°S 112.61068°E / -8.11337; 112.61068Koordhinat: 8°06′48″S 112°36′38″E / 8.11337°S 112.61068°E / -8.11337; 112.61068
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanBululawang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.14.2006

Sukanala iku désa ing Kacamatan Bululawang, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)